Poštovani izlagači

 

 

Usprkos primjeni suvremenih komunikacijskih i prezentacijskih sredstava, pažljivo pripremljen i proveden sajamski nastup ostaje

ključni način prezentacije kvalitete robe i usluge u sve profinjenijem tržišnom nadmetanju.

 

Susreti na sajmu učvršćuju i unaprijeđuju stare poslovne odnose,

ali i uspostavljaju nove. Upravo tada, kroz direkni kontakt, kvaliteta i sposobnost vodećih predstavnika tvrtke, uslužnost i kvalificiranost pratećih sektora postaju ključni moment odabira.

 

Kvalitetno osmišljen i realiziran izložbeni prostor biti će u toj prilici čvrsti oslonac koji upotpunjava cjelokupni dojam i naglašava Vaša stremljenja i vizije. Stoga je MULTI FORMA sa svojim bogatim iskustvom, tendencijom stalnog napretka, kao i željom da Vam pruži

što više, pravi izbor za Vas.

 

Raspolažemo opremom za uređenje štandova vrhunskih njemačkih sistema "Octanorm" i "Meroform", što podrazumijeva kvalitetne zidne ispune, obloge od iverala u drvenim ili aluminij dekorima, osvjetljene plexi nosače natpisa, halogenu i metal halogenu rasvjetu, te namještaj i ostalu prateću opremu.

 

Specijalizirani smo za izvedbu unikatnih stolarskih štandova i katnih konstrukcija.

 

Svi projekti kreiraju se i dorađuju u vlastitom projektno-izvedbenom  timu, što omogućava fleksibilnost i dosljednost u realizaciji.

 

 

Molimo obratite nam se s povjerenjem.

 

 

S poštovanjem  ...  Multi Forma tim